Чупливи нокти, косопад и проблеми със съня – тогава яжте

...
Чупливи нокти, косопад и проблеми със съня – тогава яжте
Коментари Харесай

Чупливи нокти, косопад и проблеми със съня: този лек ще ви помогне

Чупливи нокти, косопад и проблеми със съня – тогава яжте тази примес с джинджифил и стафиди

Имате проблеми със съня? Косата ви е изтощена и кожата е изгубила своя искра, а ноктите ви непрекъснато се чупят? Това домашно средство може да възвърне вашето здраве и здравия външен тип. Яжте по 1 лъжица заран на празен корем!

Ако имате проблеми със съня, чупливи нокти, страдате от косопад, то най-вероятно имате нарушаване в работата на надбъбречните ви жлези. Знаете ли какво са надбъбречните жлези? Надбъбречните ендокринни жлези, които са ситуирани в горната част на всеки от нашите бъбреци. Според специалисти, тяхната функционалност е да създават доста хормони, в това число адреналин и стероиди.

Тези хормони оказват помощ за контролиране на метаболизма, имунната система, кръвното ни налягане и оказват помощ на тялото да се оправи със напрежението. Както можете да видите, всяка дисфункция в надбъбречните ни жлези може да аргументи доста здравословни проблеми.

Но, не би трябвало да се притеснявате, тъй като това е бързо и просто средство, което може да помогне на надбъбречните ви жлези да проработят оптимално дейно.

Необходими съставки:
орехи
мед
листа от магданоз
стафиди
джинджифил

Приготвяне
Ето какво би трябвало да извършите – първо би трябвало да смелите орехите и листата от магданоз дружно. След това прибавете стафидите, малко мед и щипка джинджифил. Яжте по 2 супени лъжици от сместа заран на празен корем.

Според специалистите би трябвало да приемате това средство 2 или 3 пъти седмично, с цел да възстановите салдото на тялото си и ще започнете да забелязвате, че спите доста по-добре през нощта, а косата и ноктите ви ще бъдат доста по-здрави и мощни.

Вижте още: Черната ряпа лекува дабет и оток: 8 невероятни национални предписания

Наистина се надяваме, че ще намерите тази публикация за потребна и не забравяйте да я споделите с приятелите и фамилията си.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР