Чуждестранният военен контингент ще остане на територията на до края

...
Чуждестранният военен контингент ще остане на територията на до края
Коментари Харесай

Ройтерс: Чуждите войски от Афганистан няма да бъдат изведени до началото на май

Чуждестранният боен контингент ще остане на територията на до края на април – крайния период, очакван в съглашението сред Съединени американски щати и придвижване " Талибан “, заяви Ройтерс. 
Агенцията цитира източник от НАТО, съгласно който цялостното извеждане на съдружниците до края на април няма да се състои. Условията на мирното съглашение не са изпълнени. С идването на власт на новата американска администрация в политиката ще бъдат импортирани избрани промени и курсът за бързо извеждане на войските ще бъде преразгледан. Очаква се да бъде написана по-обмислена тактика за извеждането, споделя източникът.
 Афганистански публицист беше погубен след смъртни закани Афганистански публицист беше погубен след смъртни закани
Афганистански публицист беше убит в централната провинция Гор през днешния ден, оповестиха ДПА и Франс прес, като се базират на локалните власт...
БГНЕС напомня, че на 19 февруари 2020 година Вашингтон и " Талибан “ подписаха спокойно съглашение в Доха, в което Съединени американски щати и техните съдружници се задължават в границите на 14 месеца да изведат всички войски от Афганистан. От своя страна талибаните подсигуряват, че няма да употребяват територията на страната за дейности, застрашаващи сигурността на Съединени американски щати и техните съдружници.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР