Чужденецът бил нает за атракция в чалга парчето В организираната

...
Чужденецът бил нает за атракция в чалга парчето В организираната
Коментари Харесай

Нигериецът Дуру от нарко ОПГ-то в Слънчев бряг пръскал сексапил в новия клип на Галин и Емилия

Чужденецът бил нает за атракция в чалга парчето

В проведената незаконна група от чужденци, разпространявали опиати в курортния комплекс Слънчев бряг, която бе схваща от чиновници на „ Криминална полиция “ към ОДМВР-Бургас, се оказа, че има много забавни персони. Както Флагман.бг писа, измежду седемте мъже, които бяха конвоирани вторник вечерта в Окръжния съд на Бургас, видян бе някогашният футболист от националния клуб на Гана Майкъл Тевия.



Освен него четец на Флагман.бг разпозна и сексапилния мачо, който играе основната роля на статист в новия видео клип на фолк изпълнителите Емилия и Галин. Става дума за чужденеца Дуру Одинака, който е бил част от чалга плана на двамата артисти. Нигериецът е бил поканен от продуцентите на парчето, които забелязали в него съвършен външен тип и стройна фигура, подобаващи за историята на песента.





Във видеото Дуру се разхожда по спортни къси панталони, а към него се вихрят млади полуголи хубавици. В припева на песента се пее:

„ Жесток си отново, отново, отново,

Бог си отново, отново, отново,

кажи ми почтено с какъв брой спа?

Сваляли са ми хиляди звезди,

с какво си по-различен ти? “

Именно по-различният му тип е била повода продуцентска къща Alpha Music да го забележи и да му предложи присъединяване в клипа против скромна сума пари, споделя наш източник от музикалните среди. Все отново нигериецът, който е със статут на непрекъснато пребиваващ у нас, е незает. Поне по този начин сподели пред органите на реда.

Всъщност, той и приятелите му безусловно окупирали алеята от хотел " Кубан " до плажа. Ресторантьорите ги употребили за " викачи ", които да притеглят туристи, само че им плащали на ръка незабавно след привършване на " работния ден ". Така чужденците били в директна връзка с летовниците и в случай че някой търсил нещо " особено ", незабавно бил експедирам към различен член на групата, който му продавал от стоката. 
 В овала е Дуру Одинака
В момента Дуру Одинака, Майлъл Тевия и компанията им от още петима чужденци, родом от Нигерия и Гана, се намират в бургаския арест. Със сигурност комфортът там не е като на футболния терен или в басейна от клипа на Емилия и Галин, само че пък ще се срещнат от близко с положителните нрави у нас.

Припомняме, че седемте мъже бяха арестувани при среднощната акция в събота в центъра на Слънчев бряг, когато повече от 50 служителя на реда от РУ-Несебър плъзнаха по основната улица на курорта измежду тълпата от туристи, с цел да хванат дилърите в крачка.  

Те са разпространявали три типа опиати – екстази, кокаин и марихуана. При акцията в тях бяха открити 140 таблетки екстази, над 100 джъмпера с марихуана, над 50 джъпера с кокаин и сумата – задгранична и българска валута на обща стойност 20 хиляди лв.. 

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР