Чухме много внушения през тази кампания. Когато има съмнения за

...
Чухме много внушения през тази кампания. Когато има съмнения за
Коментари Харесай

Зрители на Нова кръстиха водещите ”Фандъци”

Чухме доста внушения през тази акция. Когато има подозрения за нещо неправилно, би трябвало да се създадат инспекции, само че би трябвало надълбоко да не познаваш София с цел да твърдиш, че София може да се завоюва с купени гласове.
Това сподели Йорданка Фандъкова по Нова телевизия, разяснявайки изказвания на Мая Манолова за купени гласове. А водещите бяха наречени " фандъци " от феновете във фейсбук поради услужливите въпроси на новата-стара претендент кметица на София.

По думите й за 10 години ръководство се реализира доста за града, само че в това време се направиха много пропуски и неточности в работата и няма по какъв начин това да не се отрази на хората, които са все по-взискателни.

Тя посочи, че е предложила в новата си стратегия съответни ограничения за превъзмогване на пропуски, кито са допускани. Това, което ме тормози, е че не чух различни решения за проблемите на града от страна на съперниците, сподели Фандъкова.

Вместо да показа програмата си тя продължи да атакува съперника си на балотажа. По думите й, извънредно двуличие е два дни преди изборите Мая Манолова да изкаже своята позиция за митингите. Манолова се направи на воин два дни прези изборите, подкрепяйки митингите срещу Гешев, а тези хора стачкуват от дълго време, сподели Йорданка Фандъкова. Тя акцентира, че като кмет почита разделянето на управляващите.

" Аз не си разрешавам да давам обещание на всички всичко, както прави Мая Манолова ", съобщи още претендентът за кмет на ГЕРБ. " В политиката е доста значимо доверието. Аз не съм присъединила и други общински съветници, освен Орлин Алексиев. С районни кметове съм се разделяла. Това е значимо за ГЕРБ. За първи път отворихме листата за жителите ", сподели Йорданка Фандъкова.

Относно срещите, които е провела с други партии, Фандъкова съобщи, че не се е крила по кафенета, а ги е направила видни за всички. " И с арх. Борислав Игнатов и с Борис Бонев сме работили дружно по разнообразни планове и до момента ", подсети тя.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР