Чух женски писък, след което дойдоха на място и видях

...
Чух женски писък, след което дойдоха на място и видях
Коментари Харесай

Първа информация за инцидента във Варна, при който клон падна и рани тежко мъж

" Чух женски вик, след което пристигнаха на място и видях човек, който е паднал на земята, а към него десетина индивида ", по този начин стартира разказът на Иларион Ананиев, свидетел на вчерашния случай в центъра на Варна, при който тежко пострада млад мъж. Припомняме, че минути след 13 часа, в градинката зад Операта, голям клон се стовари и затисна човек, който в този миг е стоял на пейката под дървото.

" Мъжът беше в безсъзнание. Линейката пристигна доста по-бързо, за по-малко от 10 минути. ", сподели Ананиев пред кореспондент на  Varna24.bg. Пострадалият е подложен незабавно на носилка, а вратът му е бил обездвижен с шийна яка. По-късно той е настанен в отделението по " Неврохирургия " в МБАЛ " Св. Анна " със счупени прешлени.

Като по знамение не се стигнало до по-голяма покруса, излиза наяве още от описа на Ананиев. По думите му сега на случая, до пейката до потърпевшия е седяла жена с малко дете. " Имали са шанс. Били са ударени единствено от листа и дребни клони ", споделя още очевидецът. До дървото е имало и туристи от Полша. 

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР