Чудите се защо не ви върви в любовта? Напоследък партньорът

...
Чудите се защо не ви върви в любовта? Напоследък партньорът
Коментари Харесай

6-те неща, които носят лош късмет в любовта и трябва да ги избягвате

Чудите се за какво не ви върви в любовта? Напоследък сътрудникът ви не демонстрира интерес, постоянно се карате и сте не запомнили какво е това да сте интимни? Възможно е сами да сте прогонили любовната тръпка с някои от дейностите си. Съществува поверие, че има шест неща, които могат да доведат до неприятен шанс в партньорските връзки. Тук ще ви разбираем кои са те, с цел да може в бъдеще да ги избягвате.

1.       Не подарявайте часовник на половинката си. Този апарат е основан за премерване на времето. Подарявайки го на колегата си, като че ли му давате бомба със закъснител. Времето на вашата връзка стартира да тече и все едно му казвате, че краят е близо. Това се отнася както за ръчен часовник, по този начин и за стенен.

2.       Не се сърдете на колегата си повече от 24 часа. По – добре е, когато в едни взаимоотношения, отрицателните усеща бъдат изказвани и обсъждани. Не таете нищо в себе си, тъй като това ще навреди по едно и също време на вас самите, а и на индивида насреща. Той ще бъде в незнание и няма да знае по какъв начин да постъпи. Ако това се повтаря постоянно, може да докара до разлъка.

3.       Не се обръщайте с тил към половинката си, когато си легнете вечер дружно. Така все едно обръщате тил на любовта и не я желаете в живота си. Желателно е, когато зависи от вас, да сте обърнати с лице към индивида насреща. След като към този момент сте заспали, нямате надзор над тялото си, тъй че, в случай че обърнете тил по време на сън, това няма да се смята за неприятен шанс.

4.        Не отлагайте сватбата дълги години, откакто към този момент сте се сгодили. Хубаво е, сватбата да се състои най – доста една година след годежа ви. Ако отлагате прекомерно дълго време, това може да накара пламъкът на любовта да изчезне и даже да не пожелаете женитба. Възможно е да се появят мисли, които ви споделят, че сте сбъркали с този човек.

5.       Постарайте се да не се карате преди лягане. Хората са споделили, че утрото е по – умно от вечерта. Освен че ще навредите на съня си, вечер е допустимо и да кажете неща, които в действителност не мислите, защото сте преуморени от целия ден и сте по – елементарно раздразнителни. Ако има опция, отложете диалога за другия ден.

6.       Бъдете откровени с половинката си и недейте да си служите с неистини, даже на пръв взор да са благородни. Лъжата отдалечава хората един от различен. Този, който лъже, стартира да приема другият надали не като простак. Любовта би трябвало да е партньорство, а не неравнопоставеност.   

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР