Чудили сте се защо мъжете страшно много ви харесват, но

...
Чудили сте се защо мъжете страшно много ви харесват, но
Коментари Харесай

Ето защо мъжете искат някои жени само за любовници

Чудили сте се за какво мъжете ужасно доста ви харесват, само че когато стане дума за сериозна връзка или даже брак, те избират друга? Доста постоянно тази друга е и супер елементарна, даже неугледна, само че има нещо, с което е предиздвикала мъжа да избере точно нея за дамата на живота му…
Всъщност, има най-малко три неща! Според психолозите мъжете търсят избрани качества у дамата, с която да прекарат живота си. И те нямат нищо общо нито с външния тип, нито даже със пристрастеността, химията или страхотния секс. С мацки, които могат да им предложат тези неща те могат да прекарат години, те даже могат да останат тяхната огромна обич завинаги… Но от дамата, която да е майка на децата им, те търсят друго. Ето какво е то най-често!
Лоялност
Според по-голямата част от мъжете, взели участие в нова анкета, точно това е най-важното качество, което ценят в една жена. А точно тя да бъде до тях, да им бъде упора и хубави и сложни моменти. Знаем какви могат да бъдат мъжете, нали? Но в случай че дамата до тях съумее да резервира положителното си отношение към тях макар минусите им, това може да ги завоюва.
Загриженост
Мъжът търси прочувствена поддръжка от дамата. Колкото и да не си го признава! Важно е той да усеща, че нея я е грижа за него, да вижда, че тя е деликатна към него… Разбира се, в никакъв случай не би трябвало да прекалявате с това! Защото, дами, не е концепцията да се превръщате в майки на мъжете си.
Позитивно отношение и възприятие за комизъм
Господата също желаят да бъдат разсмивани и развеселявани. Особено от дамата до тях. Ако тя съумява да се го разтоварва, да му оказва помощ да се отърси от отрицателните страсти, то той несъмнено ще желае да прекара живота си с нея. А и господата не харесват, когато дамите се вземат прекомерно на съществено. Те избират по-естествените и позитивните мацки./beu.bg
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР