Чудесните игри и страхотната форма, в която се намира вратарят

...
Чудесните игри и страхотната форма, в която се намира вратарят
Коментари Харесай

Петев иска вратаря на Локо в националния на Босна и Херцеговина

Чудесните игри и страхотната форма, в която се намира вратарят на Локомотив (Пловдив)Динко Хоркаш, го изправят пред сериозна алтернатива. Стражът записа 4 " сухи " мрежи под рамката на " смърфовете " и е впечатлил селекционера на националния тим на Босна и Херцеговина Ивайло Петев, който има желание да изпрати повиквателна на хърватина. Оказва се, че 23-годишният състезател има и босненски паспорт и това му дава действителна опция да стане съотборник на Един Джеко.

Юношата на Динамо (Загреб) и сътрудникът му обаче към момента се двоумят дали да отговорят позитивно на сходна покана, защото съгласно медиите в Хърватия той има действителен късмет да попадне измежду избраниците на селекционера Златко Далич за международното състезание в Катар. Повод за сходни апели дават неубедителните изяви на двамата подгласници на стража на Динамо (Загреб) Доминик Ливакович. Както е известно, точно поради него Хоркаш напусна родния си клуб. В същото време другите две варианти са Ивица Ивушич, който пази за Осиек, само че до този миг от акцията е позволил 13 гола в 10 мача. Още по-притеснителна е формата на вратаря на Риека Недялко Лабрович, който е с едвам 1 чиста мрежа от 9 опита, в които е получил цели 16 попадения.

В същото време Хоркаш единствено за 5 мача се трансформира в любим на черно-бялата агитка. Той се възползва от болестта на Илко Пиргов и сграбчи своя късмет, като с прелестните си спасявания и постоянните си игри е с съществена заслуга за успехите над Ботев (Пловдив), Септември (София) и Черно море, а преди този момент още веднъж негови чудесни реакции донесоха точката на " смърфовете " при визитата на Локомотив (София).

" Тема спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР