Човешко е да се сгреши, но още по-разумно е да

...
Човешко е да се сгреши, но още по-разумно е да
Коментари Харесай

5 мъжки постъпки, които никоя жена не може да прости и да изтърпи

Човешко е да се сгреши, само че още по-разумно е да се елементарни. Но в случай че човек стартира да прекалява с грешките си, той рискува да загуби доверието и уважението на хората, които е наранил - волно или несъзнателно.

Когато мъжът направи нещо безогледно по отношение на дамата, която е до него, има случаи, в които тя не би му дала прошка в никакъв случай.

Може би звучи прекомерно тежко, само че когато мъжът направи едно от изброените 5 дейности, шансът за амнистия е съвсем нулев. Време е да разберем кои са тези дейности и действия, с които дамата не може да направи компромис.

1. Когато дамата е бременна, а мъжът й съобщи, че не е подготвен за дете

Ако мъжът каже сходно нещо на дамата, от която чака дете, това ще я разочарова вечно. Тя постоянно ще помни този миг и в никакъв случай няма да му го елементарни. Не е наложително да последва бракоразвод или разлъка след такова изявление, само че нещата към този момент няма да са същите.

Дори мъжът по-късно да се старае, да й подарява дарове, да й споделя какъв брой доста съжалява за това, към този момент ще е прекомерно късно - тежките думи към този момент са изречени и ще са се забили в паметта на дамата.

Затова всеки мъж, откакто е имал полов контакт с дамата, в която е влюбен или която харесва, би трябвало да е подготвен, че нещата може да са се случили и да ги одобри доста по-позитивно, даже и да не го мисли в дадения миг.

2. Когато дамата има сериозен здравословен проблем, а мъжът не се грижи за нея

Проявата на равнодушие, когато дамата има потребност от помощ, е много противен факт, когато двама души са дружно. Това води до неприятни последици и за двамата и може да докара до разлъка.

Ако мъжът избира да излезе с другари, а половинката му лежи с температура на леглото, тогава е добре той да се замисли: дали в действителност желае да е с нея или не. Жената ще запомни неговото равнодушие и в никакъв случай няма да му го елементарни.

3. Когато мъжът съсипе някоя годишнина или празник

Ако мъжът обиди или не помни за някой техен персонален празник, тя мъчно ще преглътне сходно обидно отношение. Незаинтересоваността е доста неприятен индикатор, когато става дума за любовна връзка. Ако мъжът не зачита възприятията и желанията на дамата до себе си, връзката рано или късно е обречена. Още по-лошо е, когато на празничен ден се стигне до скандал. Затова мъжът би трябвало да внимава за значимите дати и да сервира единствено приятни изненади на половинката си.

4. Ако не пази половинката си, когато изпадне в неловка обстановка

Ако мъжът не се намеси, когато дамата има явен проблем, това води до неприятни последици за тяхната връзка. При явна свада с някой член на фамилията или проблеми в работата, мъжът би трябвало да поддържа своята половинка и да вземе ясно и твърдо мнение. Ако реши да стои настрани и да е въздържан, дамата рано или късно ще му обърне тил.

5. Поставя ултиматуми и забрани на половинката си

Когато мъжът стартира да изисква от дамата до себе си неща срещу волята й, това води до проблеми и очертаващ се край в техните взаимоотношения. Мъжът не би трябвало да лимитира свободата на своята обичана. Не би трябвало да я ревнува безпричинно и да я стопира, когато тя желае да се види с приятелки или да упражнява своето обичано занимание. Той би трябвало да бъде търпелив и любезен с нея, с цел да може да имат здрава и хармонична връзка.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР