Човешката душа е загадка. А мъжката душа е още по-голяма

...
Човешката душа е загадка. А мъжката душа е още по-голяма
Коментари Харесай

Пътят към сърцето на мъжа: Как да поемем в правилната посока

Човешката душа е мистерия. А мъжката душа е още по-голяма мистерия. Уж вършиме всичко както би трябвало, а неведнъж разочарованието е огромно. И по този начин, по кой път да поемем, че да стигнем най-пряко до сърцето на мъжа? Отговорите дават психолозите.

Какво притегля мъжа към дамата?

Ние, дамите имаме доста другари мъже – сътрудници, учители и всевъзможни други. Но единствено с малко на брой от тях можем да създадем сантиментални връзки.

Защо се случва това и по какъв начин да притеглим вниманието на мъжа, който харесваме?

Пътят на логиката (Интелигентност)

Разбира се, мъжете ценят интелигентността у дамата. Съвременният живот наложи своите нови правила. Ако в миналото дамата е била хубав аксесоар или стопанка, в този момент тя към този момент е визитната картичка на мъжа. Така че, равнището на просветеност играе значима роля при избора му. Дали обаче в действителност е допустимо да се притегли определеният само с „ мозък “? Психолозите настояват, че не.

За да се влюби, мъжът би трябвало да почувства дамата на по-дълбоко, по-емоционално равнище.

Пътят на физическото привличане (интимност)

Много дами неправилно имат вяра, че интимният живот е задоволителен залог за мощна обвързаност. Според известния американски психолог, създател на бестселъра „ Мъже от Марс, Жени от Венера “ ​​Джон Грей, посредством игрите в леглото мъжът е в положение да изрази любовта си.

Добре, само че изразяването на обич и възприятието са две разнообразни неща. Едва ли бихте могли да предизвикате взаимни усеща в сърцето на обичания си, просто като го завлечете в леглото. Той, няма да откаже, само че на сутринта ще останете доста разочаровани.

Интимността е значима за мъжа, само че в реалност тя е единствено едно парче от пъзела, наречено „ Любов “.

Духовен път (Религии)

Религията е извънредно комплицирано и ненапълно двусмислено нещо. Не става въпрос просто за посещаване на черква и наизустяване на няколко молебствия. Религията е доста по-широк смисъл на нашите съществени житейски правила.

Това е вашият светоглед, вашият житейски опит и знанията, пристигнали с него, нашето отношение към себе си и другите. Накратко, религията е това, в което имаме вяра.

Разбира се, когато избираме колегата, възгледите ни за живота би трябвало да съответстват. В този смисъл търсенето на човек, с който да споделим ориста си на този принцип е вярното решение. Ако обаче това е единственият аспект, по който имате единодушие, тогава най-вероятно ще останете просто положителни другари.

Защото, в случай че мъжът до вас не ви схваща прочувствено, в никакъв случай няма да бъдете същинска двойка.

И по този начин, на какво би трябвало да обърнем оптимално внимание с цел да достигнем до сърцето на мъжа?

На какво би трябвало да посветим времето си, тъй че неговата обвързаност да не стихва и в никакъв случай да не изиска да ни напусне?

Пътят на страстите (Сърце)

Противно на общоприетото разбиране, мъжете въобще не се опасяват от страсти. Страхуват се от драми.

Мъжът е притеглен от жена, която може да му помогне да разбере страстите си, която ще му разреши да бъде себе си. Ако вие самите не знаете по какъв начин да изразите възприятията си, в случай че не им вярвате, в случай че ги криете както от него, по този начин и от себе си, то той в никакъв случай няма да желае да ви довери своите.

И по този начин, проектът е следният: не трябва да се пробвате да криете по какъв начин се чувствате. Изразявайте страстите си, говорете за това, което е значимо за вас.

Например, на среща той е направил нещо не както би трябвало. Не го сдържайте в себе си, кажете му какво ви тормози. Кажете му непосредствено: „ Не ми харесва метода, по който говорихме през днешния ден. Нещо не е наред ли? “.

Говорете за възприятията си, само че без възмущение, без упреци. Не го карайте да мисли, че е отговорен.

Просто обяснете обстановката такава, каквато е и в случай че даже по-късно той не успее да ви разбере, тогава би трябвало да си помислите съществено дали в действителност имате потребност тъкмо от този човек.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР