Човекоподобните автомати, оборудвани с изкуствен интелект, ще изпълняват желанията на

...
Човекоподобните автомати, оборудвани с изкуствен интелект, ще изпълняват желанията на
Коментари Харесай

Ново 20: Динозавър посреща гостите в хотел СНИМКА

Човекоподобните автомати, оборудвани с изкуствен интелект, ще извършват желанията на клиентите, ще почистват стаите, ще сервират в заведенията за хранене и главно ще са на рецепцията в близко бъдеще.

Според последни изследвания на хотелиерския отрасъл клиентите не биха имали нищо срещу да бъдат обгрижвани от роботи. Мнозина от тях смятат, че ще получат по-добри услуги спрямо обичайните.

На откритото в Берлин Международно туристическо ревю тази година гастролира най-реалистичният дамски робот, основан от компанията „ Тошиба " - Чихира Канае. Той прави европейския си дебют и бе програмиран да приказва на немски. Брюнетката идва да покаже по какъв начин след броени години ще наподобява хотелиерският отрасъл.

Но и занапред роботите са заели положителни позиции в някои хотели. В японския „ Хен-на " хотел цялото обслужване е поето от умните машини. На рецепцията пък е назначен робот-динозавър. В белгийския хотел „ Мариот " в Гент гостите се посрещат от известния робот Марио, който се трансформира в локална звезда.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР