Човекът символ на Барселона Андрес Иниеста твърди, че в миналото

...
Човекът символ на Барселона Андрес Иниеста твърди, че в миналото
Коментари Харесай

Иниеста разкри за интерес от Реал Мадрид към него

Човекът знак на Барселона Андрес Иниеста твърди, че в предишното кръвният зложелател Реал Мадрид е проявявал интерес към него. Както е известно, преди дни ветеранът напусна “Камп Ноу” в посока японския Висел Кобе.

“Имаше моменти, в които от Мадрид желаеха да подпишат с мен. Нямаше никакви договаряния. Беше единствено интерес. Винаги съм бил явен, че желая да преуспея в Барселона. В началото не беше елементарно. Имаше диалози да отида другаде, само че постоянно съм предпочитал да играя 10 минути тук, в сравнение с понече в някой различен отбор”, разкри някогашният капитан в предаването El Hormiguero.

“Идеята за напускането ми се зароди преди година и половина. Въртеше се в главата ми. Не знаех дали това ще ми е последният сезон, само че в случай че бях напуснал, нямаше по какъв начин да е със загатна от предходната година. Не беше решение от през днешния ден за на следващия ден. Беше развой, при който свикваш с концепцията. Предпочитам да медитирам върху избора с неговите положителни и неприятни страни. Напускам клуба, където бях през целия си живот”, добави Иниеста. КАЛОЯН АНТОНОВ
Recién llegado a Barcelona después de 3 dias increíbles! Gracias a todos!!! @vissel_kobe @hmikitani

Just landed in Barcelona after 3 amazing days! Thank you all!!! pic.twitter.com/7t98D6ES3j
— Andrés Iniesta (@andresiniesta8) May 26, 2018

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР