Човек се нуждае от истинска любов както от кислород. Но

...
Човек се нуждае от истинска любов както от кислород. Но
Коментари Харесай

Какво е истинска любов или как да не грешим в любовта

Човек се нуждае от същинска обич както от О2. Но … фантазиите не постоянно се сбъдват. На някои хора просто не им е писано да познаят щастието. За тях животът минава по различен метод – в гонене на кариера, живот в първокласно жилище и владеене на огромни пари.

Необмислените дейности, обаче, не водят до стремежи резултат. Заради тях след няколко години измисленият свят просто рухва.

Как да не бъркаме в любовта?

Любовта е прелестно възприятие, което оказва помощ на хората да се любуват на най-обикновените неща като песента на птиците, хубавото време и цялата останала хубост към нас, която толкоз рядко другояче виждаме.

Появи ли се същинската обич, като че ли всичко се случва напълно естествено, както е замислено от майката природа. Между влюбените избухва детонация от страсти. Тя изгрява блестящо на небосклона на живота и не избледнява в никакъв случай, а в противен случай – топли сърцето ни до дъно.

Влюбването, предаността и флирта са по този начин наречените от психолозите „ заместители “ на откровената обич.

В това няма нищо неприятно. Но въпреки всичко би трябвало да умеем да разграничаваме същинската обич, с цел да не правим прибързана постъпка.

Ето и някой от най-характерните признаци на хората, които се обичат същински.

Липсата на отговор на въпроса „ Защо го/я обичам? “

Когато възникне надълбоко възприятие, то се вижда незабавно. Хората не харесват своята сродна душа поради нещо съответно. Те просто усещат, че не могат да живеят без този човек. Те са привлечени мощно от него/нея и не могат да създадат нищо, с цел да се възпрат.

С него/нея сте „ На същата вълна “

За да се чувствате изцяло щастливи, би трябвало да имате нещо общо с обичания човек. Това може да е подобие в метода на живот, в мисленето, във възгледите. Ако нямате идентични занимания, в процеса на създаване на връзката то те сигурно ще зародят.

Всеки един от двамата ще се интересува от всичко, което прави другия.

Вие сте един тим

Влюбените стоят един зад различен като планина. Те не описват на другите за минусите на отсрещната страна. Те са един тим и играят екипно. Трудно е някой да ги отдели, даже доста мощна мощ не може да направи това. Те не вършат покруса от дребните проблеми, зародили посред им. Те одобряват всевъзможни различия умерено и постоянно стигат до компромисно решение.

Усещане за независимост

Между хората, които се обичат откровено, не съществува възприятие за владеене. Свободата не е лимитирана. Те са дружно, тъй като по този начин желаят и само по този начин се усещат добре.

Те са свързани от същинска обич, а не от нарцисизъм. Те не се управляват между тях и поддържат връзка наедно.

Психичен комфорт

Ако се чувствате удобно към обичания човек, нищо не ви тормози и можете умерено да бъдете себе си, без да се прикривате, тогава може би става дума тъкмо за същинска обич.

Когато не е нужно да играете някаква измислена роля и да криете минусите си, всичко е ужасно. Не е нужно да се вършиме на някой различен. Просто греете до обичания човек и се наслаждавате на слънцето, без да се притеснявате за нищо.

Грижа

Грижата по отношение на различен човек, включва предприемане на такива дейности, които подсигуряват неговото благоденствие.

Ако има искра сред двама души, те демонстрират загрижеността между тях по всевъзможен вероятен метод. Не се тормозят от това, а в противен случай – умеят да дават всичко от себе си един на различен.

Истинската обич е прелестно възприятие. Ако не сте го изпитали, бъдете търпеливи и изчакайте. Щастието несъмнено ще пристигна.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР