Членовете на Г-20 не успяха да постигнат консенсус относно постепенното

...
Членовете на Г-20 не успяха да постигнат консенсус относно постепенното
Коментари Харесай

Не бе постигнато споразумение за намаляване на използването на изкопаеми горива в Г-20

Членовете на Г-20 не съумяха да реализират консенсус по отношение на последователното унищожаване на изкопаемите горива на среща в Индия в събота, след възражения от някои страни.

Учени и деятели са възмутени от обстоятелството, че интернационалните органи забавят използването на ограничения, ориентирани към ограничение на световното стопляне.

В същото време рисковите метеорологични условия от Китай до Съединени американски щати демонстрират типа на климатичната рецесия, пред която е изправен светът.

В края на четиридневната среща в Бамболин, град в индийския щат Гоа, специалистите от Г-20 трябваше да дадат взаимно изказване, само че в последна сметка се отхвърлиха от него заради взаимно противоречие по голям брой въпроси.

Едно от тях е плануваното утрояване на потенциала за възобновима сила до 2030 година, съобщи Хина, базирайки се на Ройтерс.

Несъгласие и във връзка с войната в Украйна

Не беше реализиран консенсус и по отношение на напъните развитите страни да събират 100 милиарда $ годишно до 2025 година за климатични действия, предопределени за разрастващите се стопански системи.

Дори не можаха да...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР