Членове на семействата на израелски заложници, държани от Хамас в

...
Членове на семействата на израелски заложници, държани от Хамас в
Коментари Харесай

Роднини на заложници от Газа нахлуха в израелския парламент, докато войната на Хамас бушува

Членове на фамилиите на израелски заложници, държани от Хамас в Газа, нахлуха в панел на израелския парламент, с цел да изискат деяние в понеделник.

Приблизително 20 протестиращи нахлуха на съвещанието на финансовата комисия на Кнесета, като доста от тях държаха фотоси на околните си. Смята се, че към 130 заложници остават в ареста на Хамас.

„ Само един бих желал да се върна жив, един от трима! “ извика жена, която имаше фотоси на трима родственици, държани за заложници.

„ Няма да седите тук, до момента в който те умират там “, крещяха други. „ Освободете ги в този момент, в този момент, в този момент! “

Членове на фамилиите на израелски заложници, държани от Хамас в Газа, нахлуха в панел на израелския парламент, с цел да изискат деяние в понеделник. (Ройтерс)

Израелският министър председател Бенямин Нетаняху е изправен пред възходящи претенции от родственици на заложници да подписа договорка с Хамас. Един народен представител на съвещанието на комисията в понеделник твърди, че разстройван...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР