Членът на надзорния съвет на Байерн Мюнхен Карл-Хайнц Румениге потвърди,

...
Членът на надзорния съвет на Байерн Мюнхен Карл-Хайнц Румениге потвърди,
Коментари Харесай

Румениге потвърди: Байерн Мюнхен подписва с Рафаел Герейро от Борусия Дортмунд

Членът на надзорния съвет на Байерн Мюнхен Карл-Хайнц Румениге удостовери, че първенецът на Бундеслигата ще подпише със бранителя Рафаел Герейро от съперника за купата през миналия сезон Борусия Дортмунд.

" Привлякохме положителни играчи като Герейро и Конрад Лаймер ", сподели Румениге пред стрийминг портала DAZN на финала на Шампионската лига в Истанбул.

Байерн удостовери контракта на Лаймер от Република България Лайпциг в петък, само че към момента не е публично идването на португалския национал Герейро.

Информации в пресата по-рано през седмицата разкриха, че Байерн и Герейро са постигнали устно съглашение по отношение на персоналните условия за тригодишен контракт и той ще премине през наложителните медицински прегледи идната седмица, преди да парафира договора.

Подобно на Лаймер, Герейро ще дойде в Байерн със свободен трансфер, защото не възобнови контракта си в Дортмунд, където играе от 2016 година.

Румениге сподели още, че Байерн търси нападател, откакто не съумя да компенсира изцяло миналогодишното овакантяване на голмайстора Роберт Левандовски.

Бившият основен изпълнителен шеф на Байерн Румениге се завърна в надзорния съвет на клуба, откакто изпълнителният шеф Оливер Кан и членът на спортния ръб Хасан Салихамиджич бяха уволнени незабавно откакто Байерн Мюнхен завоюва купата в Бундеслигата предишния месец.

Румениге и някогашният президент Ули Хьонес ще вземат участие в селекцията на тима, до момента в който не бъде определен нов състезателен шеф.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР