Чл. 3. Военното разузнаване участва в дейността на разузнавателните общности

...
Чл. 3. Военното разузнаване участва в дейността на разузнавателните общности
Коментари Харесай

Докато пропагандата на пРезидентурата проваля втория мандат, спомнете си случая Бриго и Сакскобургготски

Чл. 3. Военното разузнаване взе участие в активността на разследващите общности на организацията на Северноатлантическия контракт (НАТО) и на Европейския съюз (ЕС), реализира продан на разследваща информация и разследваща поддръжка в съюзни и съдружни интервенции
Чл 2 (3) Държавна организация " Разузнаване " взе участие в активността на разследващите общности на организацията на Северноатлантическия контракт (НАТО) и на Европейския съюз (ЕС).

Горните текстове от съответните закони демонстрират по какъв начин пропагандата на пРезидентурата и нейните асоциирани комунисти и изрожденски фашисти ще заливат медиите с измислицата за “предателството ”, до момента в който провалят втория мандат.

Съгласуване с партньорски служби на водещите лица на разузнаването е съблюдаване на законите и добра процедура за нашата сигурност - симптом par excellence на държавност. И то още преди даже да влезем в НАТО и Европейски Съюз - в случай че си спомняте случая Бриго и Сакскобурготски.

Затова българите би трябвало да се научат да мислят и да четат своите низвергнати класици като писателя Георги Марков, с цел да избягат клопката на незнанието:

“Невежеството има също своите учебни заведения, университети, институти и академии, чиято единствена цел е да култивира и предизвиква по всевъзможен начин незнанието. Те имат и своята просвета - своите писатели, художници, режисьори и артисти. Използвайки силата на страхотния си съюз, невежите си основават царство на неграмотността. "

Евгений Кънев,
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР