ЧК-ОГПУ разпространи документи на руското министерство на отбраната, в които

...
ЧК-ОГПУ разпространи документи на руското министерство на отбраната, в които
Коментари Харесай

Скандален стриптийз на руски генерал, подозират Пригожин и ”Вагнер”

ЧК-ОГПУ популяризира документи на съветското министерство на защитата, в които частната военна компания " Вагнер " бе упрекната, че ограбва снарядите от постоянната съветска войска, с което носи виновност за провалената атака в Угледар. Затова с съображение може да се допусна, че грациозният танц на Матовников е отговорът на Евгений Пригожин - началник на " Вагнер ".

Преди седмица Пригожин упрекна съветския боен министър Сергей Шойгу и командирът на съветските войски в Украйна Валерий Герасимов в държавна измяна поради това, че съзнателно подлагат наемниците му на " снаряден апетит ", макар че сякаш разполагали с задоволително муниции, написа още Клуб Z.

" Готвачът на Путин " засегна персонално Шойгу, като упрекна " хора от високите етажи ", че вместо да се грижат за съветските бойци, загиващи с хиляди в окопите, пращат дъщерите и внучките си на почивки в Дубай (през януари дъщерята на военния министър качи фотоси от престой в най-големия град в ОАЕ). От месеци предприемачът е в открита война с Шойгу и Герасимов.

Казано в резюме - двата лагера са борят за повече въздействие над " специфичната военна интервенция ". Според съветския отстъпник Владимир Осечкин шефът на " Вагнер ", наред с политическите си упоритости, се е прицелил в управителното място във ФСБ

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР