Чийфс тайт енд Травис Келс наклони шапката си на Пейтриотите

...
Чийфс тайт енд Травис Келс наклони шапката си на Пейтриотите
Коментари Харесай

Травис Келс крещи Пейтриотс за това, че показаха любов към удивителната Тейлър Суифт в играта на Chiefs

Чийфс тайт енд Травис Келс наклони шапката си на Пейтриотите от Нова Англия, тъй като сподели обич на приятелката си Тейлър Суифт в неделя, когато тя участва играта му на стадион Gillette във Фоксбъро.

По време на последната част от своя подкаст „ New Heights “, двукратният първенец на Super Bowl похвали Пейтриотс за поддръжката им за Суифт, който беше показан на Jumbotron по време на успеха на Канзас Сити с 27-17 над Нова Англия.

„ Ще кажа това, те демонстрираха Тейлър на мача “, сподели 34-годишният Травис на брат си и съ-домакин, центърът на Ийгълс Джейсън Келс. „ И имам поради, че не виждате цяла почитател база на домакинския тим да полудее за някой, който носи цветовете на противоположния тим.

„ [Това] просто ви демонстрира какъв брой необикновено е това момиче. Те напряко полудяха, когато демонстрираха Тейлър на екрана.

Kelce също по този начин призна тези „ Брадс и Чадс “, които освиркваха, когато Суифт – която беше облечена в екипировка на Chiefs, в това число шапка с номер 87 на при...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР