Читателка на Plovdiv24.bg се свърза с нашата редакция, за да

...
Читателка на Plovdiv24.bg се свърза с нашата редакция, за да
Коментари Харесай

Читателка: Генералът да каже защо София не е под карантина!

 Читателка на Plovdiv24.bg се свърза с нашата редакция, с цел да предложи: " Здравейте, тъй като Ви проследявам, че сте дейни на утринните конференции, може да попитате Генерала за какво не карантинират и София на същия принцип както беше в Банско. Явно, че София е огнище. Много благодаря! Надявам се скоро да попитате моя въпрос! "...

Последните данни от през днешния ден:

7 са новите случаи на ковид у нас за миналото денонощие. Това съобщи ръководителят на Националния действен щаб ген.-майор Венцислав Мутафчийски по време на постоянния си брифинг в Министерския съвет. 

Така общият брой на инфектираните с COVID-19 в България към този момент e 676. Новите случаи са в София - 4, Стара Загора двама и един в Пазарджик. Починалите досега са 31. Последният случай е на 38-годишен мъж, умрял в " Пирогов ". 

Той е бил признат в лечебното заведение  с двустранна пневмония. Починалите са 17 мъже и 14 дами, междинната им възраст е 64 години. Излекуваните към този момент са 71, има 3 три нови случая. Излекувано е семейство от София, както и мъж от Сливен.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР