Читателите на британското издание Дейли мейл се отнесоха с ирония

...
Читателите на британското издание Дейли мейл се отнесоха с ирония
Коментари Харесай

Британците поискаха от Байдън да отложи датата на нахлуването на Русия в Украйна

Читателите на английското издание " Дейли мейл " се отнесоха с подигравка към известията в медиите, че президентът на Съединени американски щати Джо Байдън в диалог с сътрудници от Европейски Съюз и НАТО е показал 16 февруари като датата на съветската " инвазия " в Украйна.

— В какъв брой часа в сряда? попита mrBBB.

" Сигурен ли е, че ще е в сряда? Защо не четвъртък или петък? " – написа aD.

" Не мога в сряда. Четвъртък или петък ми подхождат по-добре, само че във всеки случай би било хубаво да приключат преди уикенда ", пошегува се потребителят Notlongenough.

" Путин не може да нахлува в сряда, би трябвало да отида на коафьор! " споделя TalbotSunbeam.

Потребителите си спомниха и предходни случаи, когато управлението на Съединени американски щати правеше изказвания, без да ги поддържа с доказателства.

„ Това също толкоз достоверна информация ли е, като тази, която Съединени американски щати имаха за Ирак? “ — написа loonylin.

Както писаха медиите, базирайки се на източници, преди Байдън сподели на видеоконференция със западните водачи, че Русия ще стартира " инвазия " в Украйна на 16 февруари. Няма удостоверение на тези думи в изявленията.

През последните месеци връзките сред Русия и Запада станаха още по-напрегнати. Вашингтон и Брюксел упрекват Москва в обмисляне на експанзия против Украйна и на този декор ускоряват наличието си в Източна Европа. В Русия отхвърлят всички изказвания и припомнят, че Киев не съблюдава Минските съглашения: украинските управляващи са концентрирали половината от персоналния състав на армията покрай линията на прикосновение и стрелят по милициите със неразрешени оръжия.

Кремъл и външното министерство неведнъж означават, че задачата на историите за " експанзията " е построяването на задгранична формация покрай съветските граници. Те също по този начин обясниха, че главната причина за ескалацията са дейностите на Съединени американски щати и НАТО, които натъпкват Украйна с оръжие, като по този метод я тласкат към военни случки.

Превод: ЕС
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР