Читатели на вестник Die Welt подкрепиха изявленията на бившия канцлер

...
Читатели на вестник Die Welt подкрепиха изявленията на бившия канцлер
Коментари Харесай

Die Welt: Германците подкрепиха изявленията на Шрьодер след срещата му с Путин в Москва

Читатели на вестник Die Welt поддържаха изказванията на някогашния канцлер Герхард Шрьодер за нуждата от пускане на „ Северен поток 2 “ и поддържане на разговор сред Запада и Русия.

Въпреки това, както отбелязва РИА Новости, германците се съгласиха, че актуалните немски управляващи надали ще извърнат внимание на думите на " политическия деец ". Според някои коментатори желанието на Шрьодер да построи контакти с Владимир Путин наподобява по-изгодно от дейностите на канцлера Олаф Шолц.

„ Е, най-малко Шрьодер се усеща длъжен от своята клетва, даже и откакто престана да бъде канцлер, " да направи всичко, с цел да избави немския народ от зло. „ Което не може да се каже за актуалните политици... " - оплака се Холгер Н.

" Можете да мислите каквото желаете за него, само че решението е в договарянията. Политическият деец просто е прав ", сподели Бертолд К.

„ Благодаря ви, господин Шрьодер, че се опитахте да посредничите макар всички условия. И да, прав сте – стартираме СП - 2 – и проблемите ни са решени. За страдание огромният брат не желае това. Не е в негов интерес, “ написа Жак А.

„ Не съм почитател на ГСДП и Шрьодер, само че той е прав в това, което сподели, и остава един от дребното, които към момента могат да мислят и да отстояват това, в което са прави. Германия и груповият Европейски Съюз са мутирали във васал на Съединени американски щати и щом американците, които няма да одобрят, няма да го създадат. Сегашното държавно управление остава засрамено ", сподели Юрген К.

" Спирането на " Северен поток 2 " се употребява от Съединените щати, а Европейският съюз кима чинно. Във всеки случай ни чака огромно изгаряне на парите на европейския поданик, който в този момент ще заплаща и сметките за всички тези нелепости “, оплака се Хорст Г.

По-рано Шрьодер приказва за резултатите от скорошно посещаване в Москва, където преговаряше за енергийната политика. Бившият началник на немското държавно управление също акцентира, че няма да се откаже и няма да се извини за другарските връзки с съветския президент.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР