Читател сигнализира в Plovdiv24.bg, че в продължение на два-три дни

...
Читател сигнализира в Plovdiv24.bg, че в продължение на два-три дни
Коментари Харесай

Вода потече от Бунарджика

Читател алармира в Plovdiv24.bg, че в продължение на два-три дни голямо количество вода се е изляла по скатовете на Бунарджика, наводнена е и ул. " Волга "

“Павираните алеи са се трансформирали в реки, които се минават единствено с цената на мокри кецове. Преди към месец правеха нещо във вододайната зона на хълма. Днес още веднъж има проблем. Не зная дали става въпрос за повреда, или някаква профилактика във вододайната зона, само че по алеите още веднъж се стича вода, този път струята е по-слаба, само че пък влачи тиня и кал, от които се оформят неприятни наноси по паветата.

Виждал съм, че по скатовете на Бунарджика има построена отводнителна система, само че не съм сигурен в какво положение се намира и дали е способна да се оправя с сходни обстановки съответно. Не е неприятно да се вземат ограничения, а и като че ли е редно чиновниците във вододайната зона да възнамеряват по-добре плануваните поправки и профилактики, с цел да не основават проблеми на живеещите в региона, както и на хората, които упражняват и се разхождат по тепето ", написа нашият четец.

Plovdiv24.bg се свърза с инж. Антон Гълъбов от ВиК, който ни изясни, че сега се прави ремонт на един от водоемите. “При чистенето на водоема няма по какъв начин да не се получи този теч. Канализацията е остаряла, компрометирана и изтича.

За хубаво е, дано жителите да ни извинят! Повече от 30 години не е правен ремонт там ", сподели инж. Гълъбов.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР