Читател потърси Plovdiv24.bg. Даваме му думата сега:Уважаема редакция,Бих желал да

...
Читател потърси Plovdiv24.bg. Даваме му думата сега:Уважаема редакция,Бих желал да
Коментари Харесай

Сигнал: Кой точно е отговорен за организацията на движението в Пловдив?

Читател потърси Plovdiv24.bg . Даваме му думата в този момент:

Уважаема редакция,

Бих желал да употребявам Вашата естрада, с цел да попитам виновните институции, служби, фактори - кой тъкмо е виновен за организацията на придвижването в Пловдив?

Пътувайки всекидневно в града, е явна тоталната непросветеност и липса на предпочитание за регулация, която да е в полза на улеснение на трафика за - запазване на околната среда и в частност чистотата на въздуха, както и улеснение на напредването на жителите, което също би довело до понижаване замърсяването.

Примерите са хиляди, само че да посоча съответния, който е индикативен. Пътувайки по бул. " Кукленско шосе " в посока юг, 50 метра преди кръстовището на хотел " Родопи " лентите от три стават две и завиващите наляво, и тези, които желаят да създадат противоположен завой са принудени да се престроят в прилежащите две, които са за  придвижване напряко. 

Задръстването, което се получава, е голямо и въпросът ми е - за какво не е проведена регулация с потребление на цялата широчина на платното като най-лявата лента да се употребява единствено за ляв и противоположен завои?!

Вторият ми въпрос е към КАТ  - откакто сте одобрили тази смяна, за какво в час пик няма Ваши чиновници, с цел да подкрепят при потребност прекосяването през безумно контролираното кръстовище.

Третият въпрос е към еколозите на община Пловдив - ще замерите ли равнището на въглеродни излъчвания и фини прахови частици на посоченото кръстовище в час пик и в случай че има съществено покачване какво ще бъде подхванато?!

Предварително желая да предупредя, че дежурни отговори, от рода на - " жителите би трябвало да потърпят...... " - на некомпетентни и нежелаещи да мислят чиновници нямат да бъдат признати, тъй като те не оказват помощ да се оправим с отровния въздух!!!

Безумие е да продължаваме да се съгласяваме с ръководството на живота ни от некомпетентни и арогантни хора, които са попаднали на постовете си не поради своите пълномощия, а по политически и други аргументи.

Надявам се да предадете въпросите към виновните фактори, с цел да се откри бързо решение!

С привет,

Димитър Янев
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР