Чистотата, хигиената и сметоизвозването се очертаха като най-големият и изискващ

...
Чистотата, хигиената и сметоизвозването се очертаха като най-големият и изискващ
Коментари Харесай

Проблемът с почистването в Красна поляна и Факултета остава: Ваня Григорова

" Чистотата, хигиената и сметоизвозването се обрисуваха като най-големият и изискващ незабавно решение проблем измежду множеството други на регион Красна поляна ”, съобщи претендентът за кмет на София от МК Българска социалистическа партия Ваня Григорова, която дружно с претендента за областен кмет Георги Миланов се срещна с хора от кв. Факултета и се срещна с тежките условия, в които живеят 45 хиляди души.

" Не би трябвало в 21-ви век да съществуват квартали с незадълбочено течащи фекални води по улиците. Канализация, кофи за отпадък и детска градина – за това мечтаят хората от квартал Факултета в София ”, разяснява Григорова.

Тя беседва с поданици от региона, които желаеха по-приветлива и чиста среда и усъвършенствана инфраструктура, промяна на трамвайните мотриси по линия №10, за които споделиха, че са " като от Втората международна война ", решение на казуса с бездомните кучета и гризачи в парк Лебеда.

Като задача от незабавен порядък Григорова очерта откриването на детски градини, създаване на канализация и работа по инфраструктурата и сметоизвозване. С претендента за областен кмет подчертаха, че би трябвало интензивно да се работи за повишение грамотността на ромското население в квартала, с цел да се излезе от омагьосания кръг. " За мен не може да има друга политика за другите квартали ", бе безапелационна Григорова.

Купуването и продаването на гласове са закононарушения

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР