Чисто нови претапицирани седалки във вагон, който е пуснат в

...
Чисто нови претапицирани седалки във вагон, който е пуснат в
Коментари Харесай

БДЖ: Вандали нарязаха нови седалки в реновиран вагон

Чисто нови претапицирани седалки във вагон, който е пуснат в придвижване за първи път след осъществен ремонт, бяха обект на жестоко посягане. На празничния 22-ри септември, когато цяла България отбелязва деня на своята самостоятелност, по време на пътуването на бързия трен № 3624 от Бургас за София е открито, че няколко нови седалки в едно от купетата на прясно ремонтиран вагон са съзнателно нарязани, оповестиха от БДЖ.

Подобни вандалски прояви в действителност саботират всички старания на превозвача за предложение на по-добро и по-качествено обслужване на клиентите. БДЖ има подписан контракт за замяна на тапицериите на 70 вагона, които поетапно ще бъдат пускани в употреба до края на годината, само че сходни умишлени нападения единствено ще затруднят и забавят този развой.

До този миг два са готовите и пуснати в придвижване вагони с възобновена тапицерия на седалките, като при едвам първото му пътешестване единият от вагоните би трябвало още веднъж да бъде спрян от придвижване и ремонтиран поради целенасоченото деяние с нарязване на новата тапицерия.

БДЖ приканва своите клиенти да алармират при видяни нередности и сходни похищения, като осведомят транспортния личен състав или непосредствено телефон 112. Когато имаме високи цели и условия като културно общество е редно и да съхраняваме имуществото за публично прилагане и да ценим напъните на институциите, които се пробват да усъвършенстват неговото положение, както и да бъде проявена социална непоносимост към тези, които съзнателно го разрушават.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР