Чистачка удиви потребителите на социалните медии, които разкриват най-досадните навици

...
Чистачка удиви потребителите на социалните медии, които разкриват най-досадните навици
Коментари Харесай

Чистачка критикува „невъзпитаните“ клиенти за „неуважителен“ навик, според нея никой не трябва да повтаря

Чистачка удиви потребителите на обществените медии, които разкриват най-досадните привички на клиентите – и неточности, които е по-добре да не повтаряме.

Лекият видеоклип беше споделен от Виктория, един от специалистите зад @pocketrocketscleaning. Като експерти по разчистване на местопрестъпления и биологични рискове, плюс разчистване на дома, екипът се е натъквал на всевъзможни необикновени сюжети по време на работа и Виктория постоянно споделя усещания от работата си в TikTok.

Това беше един подобен видео, което се хареса на нейните сътрудници чистачи и накара Виктория да показа обявата, която от този момент стана вирусна. Заинтригуван, експертът взема решение да сътвори видеоклип, отдаден на „ нещата, които вършат клиентите и които нервират чистачите “. Без да желае да приказва от името на другите, тя стартира видеото си, като съобщи: „ в случай че имате чистач и сте създали някое от тези неща, без ненавист, просто е малко занимателно “, като в същото време означи, че „ не всеки чистач може да откри т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР