Чистачка, очевидно с психически откронения, тъпче колегите си в завод

...
Чистачка, очевидно с психически откронения, тъпче колегите си в завод
Коментари Харесай

Зла чистачка трови колежки в завод с виагра

Чистачка, явно с душевен откронения, тъпче сътрудниците си в цех с конски дози виагра. Карън Бийл от Доувър, Англия върти метлата в огромен цех и има нездравословен интерес да трови близките, известява в. " Сън ". 53-годшната хигиенистка е изправена на съд поради опит да аргументи гибел или съществено пострадване на огромен брой хора.
Докато минава с метлата и парцала из пространствата, Карън прешушква бурканите на хората с нескафе и прибавя всякакви вещества. Последващ химически разбор демонстрира, че " разните вещества " са главно лекарства за покачване на отказващо мъжко достолепие. Както е известно, виаграта има странични резултати, хеле пък в този случай, защото множеството чиновници в завода са дами.
При нежния пол пиенето на мъжки хапчета дава съществени отклонения от нормата в кръвната картина. Така е разкрито закононарушението на чистачката Карън Бийл.
Две работнички демонстрират симптоматика на хормонален дисбаланс и си вършат лабораторни проучвания. Кръвната им картина е напълно объркана, като с изключение на всичко останало, имат и прекомерно висок холестерол. Малко по-късно се изследват и други служителки, почувствали се зле. Мъжете, пили кафе с виагра, пък са били непрекъснато подготвени за полови подвизи.
След като управлението прегледало записи от камерите, открило, че Карън Бийл прибавя стрити на прахуляк вещества в кафето. Тя не е дала пояснение за какво го е направила - декларирала единствено, че всички сътрудници " доста я дразнели ". В момента психопатката е задържана, следва делото й да се прегледа в съда.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР