Чиста спекулация е твърдението на БСП, че правителството дава пари

...
Чиста спекулация е твърдението на БСП, че правителството дава пари
Коментари Харесай

Цветанов: Чиста спекулация е твърдението на БСП, че правителството дава пари само на общини на ГЕРБ

Чиста нечиста сделка е изказванието на Българска социалистическа партия, че държавното управление дава пари единствено на общини на ГЕРБ. Първо - общините не са " наши " и " ваши " и второ - белким в обитаемоте места, където ръководи ГЕРБ, не живеят членове и симпатизанти на Българска социалистическа партия и не се възползват от усъвършенстваната среда за живот.

Това написа на персоналната си страница във Facebook ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, информира Епицентър.

Ето какво още показа той: " Това заявих през днешния ден пред поданици на Харманли, които посетиха Народното събрание по покана на депутата от ГЕРБ-Хасково Георги Станков. Поздравих кмета Мария Киркова и нейния екип, защото с помощта на тяхната работа Харманли получи много държавни средства, които модернизираха града. С гостите от Хармални обсъдихме и тематиката с измененията в Закона за вероизповеданията. Заявих изрично, че направихме измененията, водени само от желанието да пресечем въшното финансиране на вероизповеданията у нас и по този начин да подсигуряваме националната сигурност. Подчертах, че операциите на Българска социалистическа партия ясно подсказват, че този проблем ще залегне съществено в тяхната предизборна платформа без да имат угризения, че се заиграват със страховете на хората. Подобен случай наблюдавахме през 2016 година, когато тематиката с бежанците бе водеща в акцията на Българска социалистическа партия и жителите на Харманли доста добре помнят всичко това ".

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР