Чиста кухня след пържене. Мисия възможна и то без усилия!

...
Чиста кухня след пържене. Мисия възможна и то без усилия!
Коментари Харесай

Трик при пържене на месото

Чиста кухня след пържене. Мисия допустима и то без старания!

Не обичате да пържите месо? След това би трябвало да миете тиганите с часове. И освен тиганите са мръсни, само че и цялата кухня. Гъбата след измиване на тигана, незабавно би трябвало да бъде изхвърлена в кошчето. Да не приказваме, че би трябвало да измиете и мивката и ръцете си.

В тази публикация ще споделя с вас трик за пържене на месото, тъй че тиганът да остане чист.

Всичко гениално е просто, само че аз самата в никакъв случай не бих се сетила за това. Всичко, което би трябвало да извършите, е да покриете чист тиган с хартия за печене. Краищата на хартията би трябвало да покриват страните на тигана.

Изсипете олио върху хартията и по-късно го разпределете със силиконова четка по цялата повърхнина. Поставете тигана на огъня и можете да започнете да пържите месото.

Вижте още: Лесни извършения за разпъване за начинаещи

Така, тиганът ви ще бъде чист даже след готвене. Не е нужно да стоите дълго в кухнята, с цел да почистите цялата лой. След такова готвене е задоволително просто да изплакнете тигана и всичко останало.

По този метод пържа освен месо или риба, само че даже и бъркани яйца. Това е превъзходен способ, тъй като тогава яйцата въобще не изгарят и се пържат отмерено.

Чиста кухня след пържене – задачата допустима. Този дребен трик ще ви спести доста време!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР