Чичото на Кирил Петков – Георги Ганчев, отново взриви фамилията.

...
Чичото на Кирил Петков – Георги Ганчев, отново взриви фамилията.
Коментари Харесай

Чичото на Кирил като лелята на Костов: Защо Петкови не помогнаха в Царево, нали имат къща там?

Чичото на Кирил Петков – Георги Ганчев, още веднъж „ взриви ” семейството. Първият братовчед на баща Петко избра горещото събитие с бедствието в Царево и попита: ”Защо Петко и Кирил не отидоха да оказват помощ на хората, потърпевши тежко от бедствието, откакто те имат къща в Царево?

Ганчев изясни, че бащата на експремиера до момента в който е живял в Канада, е приключил курсове за парамедик, „ тъй че би могъл да бъде потребен за спасяването на хората, изпаднали в неволя. ”



Чичото не спря дотук, а продължи да налива масло в огъня, като изстреля, че след убийството на Алексей Петров на Витоша, „ Петко Петков се изпокри, не дава отговор на никакви въпроси за някогашния си непосредствен другар. Той съвсем не излиза от двустайния апартамент в “Драгалевци ”, където живее на квартира с доста по-младата си другарка. ”, продължи с излиянията пред " Пик " скандалният братовчед.

Това не е първата скандална обществена демонстрация на Ганчев, който явно е във война с Петко и Кирил Петкови. През март, откакто в ефир Петков-старши нагруби Недялко Недялков и даже го заплаши, Ганчев изскочи и изясни за заканите, които самият той получил от Петков-старши, след което изпратил тъжба в прокуратурата.

" Обаждам ви се, тъй като съм покъртен от абсурда, който през вчерашния ден се е случил и заканите на Петко Петков против Недялко Недялков. При тях това е рецидив, при тях това е метод на другарство ", показа тогава Георги Ганчев.

Той описа и по какъв начин са се случили заканите, като добави, че е дал сигнал в прокуратурата, само че нямал реакция: " Първо ми звъняха, след това ми пратиха SMS, че доста желаят да ме видят - Петко Петков е заплашителят, а Кирил Петков ми звъня, единствено на него му подвигах телефона, а той ми сподели, че едвам го е спрял да не ми строши главата. ", описа братовчедът на Петков.

" Поводът за заканите беше една обява, че бяха построили една противозаконна сграда на морето, на първа линия, бяха завзели един плаж и си бяха построили къща на общинска улица. На север от Арапя. През 2019 бутнаха противозаконната къща и си построиха законна ", разкри тогава Ганчев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР