ЧЕЗ Разпределение ще извърши подобрения на електрозахранването във Видин за

...
ЧЕЗ Разпределение ще извърши подобрения на електрозахранването във Видин за
Коментари Харесай

ЧЕЗ Разпределение ще извърши подобрения на електрозахранването във Видин за 1 млн. лв.

ЧЕЗ Разпределение ще извърши усъвършенствания на електрозахранването във Видин за 1 млн. лева, оповестиха от компанията. Ръководството на компанията е имало среща с локалните управляващи от района за капиталови планове през 2018 година, проектите и целите на компанията за 2019 година

През миналата година на територията на област Видин е направена рехабилитация на въздушни и кабелни линии приблизително напрежение за 630 000 лева Реконструкции на мрежа ниско напрежение за 220 000 лева беше изпълнена в селата Кошава, Акациево, Иново, Капитановци, Буковец и Динковица в община Видин, в с. Подгоре община Макреш, в с. Извос, общ. Белоградчик, както и в гр. Брегово. 50 000 лева бяха вложени в построяването на нов трафопост в с. Покрайна, общ. Видин.
90 000 лева е вложило сдружението в автоматизирани уреди, с които ще се редуцира времето за локализиране на повреди и ще се усъвършенства качеството на електрозахранването в обитаеми места в региона.

През 2019 година ЧЕЗ Разпределение България ще влага 1 млн. лева в усъвършенствания на електрозахранването в област Видин. За реорганизация, ремонт и хидроизолация на уреди ще бъдат вложени 143 000 лева, като с това ще се усъвършенства сигурността на електроподаването в селата Ракитица, Рупци, Синаговци, Г. Мариново, Дружба, Каленик, Слана бара, Кошава, Бело поле в общ. Белоградчик, както и в градовете Димово, Видин, Белоградчик и Кула. За рационализация на мрежи ниско напрежение в региона ще бъдат вложени 70 хиляди лева Нов трафопост за 50 хиляди лева ще бъде построен в гр. Кула. 256 хиляди лева ще бъдат вложени в рехабилитация на електропровод, който зарежда Кула и Грамада.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР