ЧЕЗ Разпределение предприе необходимите мерки, за да гарантира сигурността на

...
ЧЕЗ Разпределение предприе необходимите мерки, за да гарантира сигурността на
Коментари Харесай

Над 400 екипа на ЧЕЗ на стендбай при влошаване на времето

ЧЕЗ Разпределение предприе нужните ограничения, с цел да подсигурява сигурността на електрозахранването по отношение на оповестения жълт код за мощен вятър, който е в действие за 22 области на страната на 11 февруари, оповестиха от сдружението. На обслужваната от ЧЕЗ територия предизвестието е в действие за областите Видин, Монтана, Враца, Плевен, Благоевград, Кюстендил и Софийска.

В непрекъсната подготвеност за реакция на сигнали са над 400 спешни екипа, оборудвани с нужните материали, принадлежности, високо проходими коли и профилирани транспортни средства. Поддържа се връзка с регионалните и общинските администрации, допълниха от ЧЕЗ.

Сигнали за нарушено електрозахранване в обитаемоте места може да се подават на денонощен телефон 0700 10 010, през уеб страницата на ЧЕЗ Разпределение в секция "Контакти ", където се попълня форма за контакт "Пишете ни " или по имейл на адрес: [email protected]. При подаване на сигнал, е належащо да се показва прецизен адрес за по-бързо локализиране на засегнатите сектори, написа в известието.

Обявиха отчасти бедствено състояние в Белене
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР