ЧЕЗ Разпределение България приключи изграждането на нов модерен технически учебен

...
ЧЕЗ Разпределение България приключи изграждането на нов модерен технически учебен
Коментари Харесай

ЧЕЗ Разпределение откри модерен технически учебен център


ЧЕЗ Разпределение България завърши построяването на нов съвременен механически образователен център, в който бъдещи и сегашни електротехници ще получават и усъвършенстват на практика умения. Центърът беше открит на 20 септември от районния управител на ЧЕЗ за България Карел Крал и управлението на ЧЕЗ Разпределение, в наличието на представители на Министерство на енергетиката, просветителните институции и бизнеса, оповестиха от сдружението.

Учебният център включва механически полигон с смален модел на електроразпределителната мрежа и построени осем обекта за практическо образование. В него възпитаници, студенти и чиновници на компанията могат да се образоват и да ревизират уменията си за работа в изцяло реалистична среда. Освен полигона са построени и профилирани образователни зали, в които ще се организира теоретичната част на образованията, както и образователни курсове, семинари и други

„ Целта ни е да хармонизираме това, което младежите учат с нашите потребности в този бизнес, с цел да осигурим качество в образованието, обвързвано с енергийния бранш. Благодарение на този план младежите на България ще имат шанса да преминат на практика образования в действителна среда. И без значение дали по-късно ще стартират работа при нас или в друга компания, те ще имат познания и опит за това по какъв начин наподобява бизнесът “, сподели Карел Крал.

„ В този център всички новоназначени чиновници ще имат опция да се образоват на практика при цялостна симулация на нашата мрежа – стълбове, електропроводи, електромерни табла и така нататък, а всички сегашни чиновници ще могат да опресняват своите познания и да покачват квалификацията си. Мрежата би трябвало да се ръководи от добре подготвени експерти и това не предстои компромис “, добави Петър Холаковски, изпълнителен шеф на ЧЕЗ Разпределение България.

Учебният център е построен в София, на територията на 3400 кв. метра. Инвестицията в построяването му е в размер на 400 хиляди лева

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР