ЧЕЗ е подготвено добре за зимния период. Това заяви регионалният

...
ЧЕЗ е подготвено добре за зимния период. Това заяви регионалният
Коментари Харесай

ЧЕЗ е подготвено добре за зимния период

ЧЕЗ е квалифицирано добре за зимния интервал. Това съобщи районният управител на ЧЕЗ за България Карел Крал пред публицисти в подстанция "Витоша ".

Той добави, че до момента е направено всичко допустимо, доколкото разрешава капиталовата стратегия, с цел да може сдружението да обезпечи подготовката за зимата. "Разбира се, в случай че изискванията станат доста неприятни, може да има проблеми, само че аз съм уверен, че съм подготвени и готови да реагираме допустимо най-бързо ", увери Карел Крал.

Регионалният управител на ЧЕЗ за България не пожела да разяснява какво се случва с продажбата на активите на сдружението в България, тъй като той не е част от екипа, който води договарянията. Карел Крал добави, че няма проблем за мотивацията на работещите в ЧЕЗ в България, тъй като за тях нямало значение кой е притежател и акционер. Той посочи, че капиталовите стратегии на електроразпределителното сдружение не престават и сега, подготвени са тези и за идната 2019 година.
Сделката няма да повлияе върху цената на тока, тъй като тя се дефинира от енергийния регулатор, безапелационен бе районният управител на ЧЕЗ за България.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР