Четвъртият сезон на „Код Спорт“ стартира на 7 октомври ударно

...
Четвъртият сезон на „Код Спорт“ стартира на 7 октомври ударно
Коментари Харесай

“Код Спорт“ - 4 идва с Висшата лига и световни шампиони

Четвъртият сезон на „ Код Спорт “ започва на 7 октомври стремително със звезди от Висшата лига и със международни първенци. Първият задграничен посетител е настоящ футболист на „ Манчестър Юнайтед “ - Ашли Йънг, заслужил с Англия бронзов орден от Мондиал 2018. А за предаването на 14 октомври ред чака ас на „ Ливърпул “, играл в последния край на Шампионската лига в Киев – Джеймс Милнър.
За октомври Красимир Минев и Владимир Памуков разкриха, че към този момент са снимали за аудиторията на продукцията международни първенци – фамозния бразилец Бебето и немския стоманен боец Клаус Аугенталер.

Преди 3 години Жозе Моуриньо даде старта на „ Код Спорт “ в ефира на ТВ+. Специалния, тогава треньор на „ Челси “, за първи и евентуално за финален път в кариерата си отдели близо половин час за извънредно изявление с българска медия. Още тогава в „ Код “-а оповестиха, че изборът на първия посетител не е инцидентен и ще вършат едно особено и друго предаване в родния ефир. И във всеки един епизод ще гостува известно лице от международния спорт. Звучеше прекомерно амбициозно и дори нереално, само че създателите извършиха обещанието като наследство

За три сезона пред камерата на „ Код Спорт “. застанаха стотици известни и разпознаваеми по света имена. Сред тях даже доста рядко даващите изявленията Паоло Малдини, Франческо Тоти и Чики Бегиристайн. Палитрата на звезди беше необятна – от Карлос Валдерама, Самуел Ето'о и Лукас Подолски, през коравите мъже от Острова Брайън Робсън и Йън Ръш, балканските идоли Давор Шукер, Джика Хаджи, Роберт Просинечки и Предраг Миятович, легендите на страната международен първенец Давид Трезеге, Робер Пирес и Патрис Евра, управлявалите десетилетия международния и европейски футбол Сеп Блатер и Ленарт Йохансон, славните треньори Отмар Хицфелд, Ото Рехагел, Феликс Магат и Джон Тошак... В четвъртия сезон от българските великани в спорта първа позиция има олимпийският първенец по спортна гимнастика Стоян Делчев, който близо четвърт век живее в Съединени американски щати и оттогава не е във фокуса на българските медии. Той ще одобри щафетата от феномените Стефка Костадинова, Валентин Йорданов, Димитър Пенев, Любо Ганев, Йордан Йовчев и несъмнено Христо Стоичков, който ще продължи с рубриката си „ мега изявленията “ за „ Код Спорт “.

„ Ще има и други изненади “ дават обещание създателите, които разкриха, че работно са посрещнали Нова година, тъй като към този момент работят по „ План 2019 “.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР