Четвърти месец наблюдаваме случващото се в сектор „Здравеопазване“. Това каза

...
Четвърти месец наблюдаваме случващото се в сектор „Здравеопазване“. Това каза
Коментари Харесай

Валентин Радев и ГДБОП с големи разкрития за нагла далавера в здравната система

Четвърти месец следим протичащото се в бранш „ Здравеопазване “. Това сподели на ексклузивен брифинг министърът на вътрешните работи Валентин Радев Валентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи. Роден е на 6... към профила, съобщи „ Фокус “.

„ Работата на Министерство на вътрешните работи, ДАНС и прокуратурата е непрекъсната и засилена през третото държавно управление на Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила ", добави той. "Основният претекст за нашата интензивност е, че в бранша се дават обилни средства без доста възстановяване на услугите “, съобщи Валентин Радев.

Проведена е акция за данъчни закононарушения и пране на пари, при която са конфискувани медикаменти за милиони левове. Това стана ясно от думите на административния началник на профилираната прокуратура Иван Гешев по време на ексклузивен брифинг в Министерство на вътрешните работи.

„ Производството, което следим е формирано месец септември т.г. Данните и сигналът са получени още 6 месеца преди този момент. В хода на вчерашния ден бяха претърсени над 60 адреса. Предмет са данъчни закононарушения и пране на пари. Предмет са медикаменти – животоспасяващи, за онкоболни, за деца. В хода на извършените претърсвания бяха конфискувани медикаменти на стойност милиони левове. Предстои да бъде конкретизирано в допълнение точният размер. Предстои в околните дни да се посочи веригата от обвинени. Очертава се да е много дълга. Имаме упоритост да стигнем до оптимален брой лица “, разяснява Гешев.

Шефът на ГДБОП Ивайло Спиридонов добави, че това е следващата реализация, която е извънредно сполучлива. По думите му това не е единствената скица с медикаменти, а има още много такива.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР