Четвъртата ракета на България при мъжете Александър Лазаров преодоля успешно

...
Четвъртата ракета на България при мъжете Александър Лазаров преодоля успешно
Коментари Харесай

Програма за вторник: Лазаров срещу тенисиста, победил Григор през миналата седмица

Четвъртата ракета на България при мъжете Александър Лазаров преодоля сполучливо квалификациите на извънредно влиятелния АТР 500 шампионат в Дубай и през утрешния ден следва да изиграе своя първи дуел в главната скица на конкуренция от толкоз висок сан. Нашето момче записа поредни победи над Жижен Жанг (№92 в света) и Франческо Пасаро (№109), с цел да откри място в същинската част на надпреварата.

Там измежду вероятните варианти за негов противник на старта бе самият Новак Джокович, който Алекс самичък си пожела, само че жребият не извърши желанието му и го опълчи на международния №50 Александър Бублик. Казахстанецът нямаше победа от началото на този сезон допреди предходната седмица, когато доближи до полуфиналната фаза на шампионата в Марсилия, където по пътя си надигра най-хубавия ни тенисист Григор Димитров, откакто отрази два мачбола.

Предстоящият конфликт сред Лазаров и Бублик ще бъде първи в историята на тяхното съревнование и ще се състои във вторник следобяд. Въпросният дуел е подложен под номер три в програмата на корт №1 и се чака началото му да бъде сложено не преди 15:00 часа българско време, като ще имате опция да го наблюдавате на нормалните линкове в Tennis.bg.

Корт №1 (начало 12:00 часа):

1. Карен Хачанов - Ботик ван де Зандсхулп 

2. Даниел Еванс - Борна Чорич

3. Александър Лазаров - Александър Бублик

4. Лойд Гласпул/Хари Хелиовара - Кевин Кравиц/Тим Пюц

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР