Четвъртък, 18 ноември - Засилена интуиция и съчувствиеВлиянието на Меркурий

...
Четвъртък, 18 ноември - Засилена интуиция и съчувствиеВлиянието на Меркурий
Коментари Харесай

Четвъртък, 18 ноември - Засилена интуиция и емпатия

Четвъртък, 18 ноември - Засилена вътрешен глас и състрадание

Влиянието на Меркурий и Нептун ни обезпечава приказен ден. Орбитите на двете планети образуват ъгъл от 120 градуса и този аспект - тригон, ускорява въображението, интуицията, идеализма и емпатията.

Мнозина ще стартират благотворителни начинания. Други ги чакат позитивни развития по тормозещи ги проблеми. Този интервал е доста плодороден за хората на изкуството и науката. Той ще продължи един - два дни. А ето какво да чакат представителите на обособените зодии:

Овните могат да разчитат на задграничните си сътрудници. Те ще имат шанс и при решение на каузи, свързани с импорт, експорт, транспорт на артикули, подаване на документи в държавни администрации, банки и съдилища.

За Телците денят е прекрасен за търговски контакти с чужбина. Могат да влагат в закупуването на нови транспортни контейнери и да наемат нови водачи на работа при тях.

Близнаците ще са в въодушевление да дават препоръки, да провеждат значими работни срещи и да намират решение на комплицирани проблеми. Мнозина от тях ще се проявят като положителни оратори със мощна харизма.

Раците ще се демонстрират като съвършени експерти, ще поддържат връзка с лекост с всевъзможни хора. Добре е да намерят и малко време за отмора или да се поглезят с нова прическа или вечеря с другари.

На Лъвовете може да им се наложи незабавно да пътуват в командировка. Други ще изпълнят отдават отлагани задължения.

За Девите денят е удобен за начало на нов бизнес. Но ще би трябвало да работят извънредно съсредоточено. В противоположен случай ще се усещат доста несигурни и ще изгубят целия си първичен капитал.

За Везните през днешния ден е съвършен ден да усъвършенстват уменията си. Трябва да заобикалят да хабят сила в ненужни разногласия, а да се концентрират върху най-важния си план.

Скорпионите ще бъдат похвалени за усърдната си работа, само че ще са склонни да отсрочват значими задания. Препоръчително е да разсрочат някои задължения, с цел да приключат значима бизнес договорка. Онези от тях, които създадат влагане в креативен план, след време няма да съжаляват, тъй като то ще им се възвърне неколкократно.

Стрелците , които се занимават със строителство и недвижими парцели, ще могат да се поздравят със страховит удар. Най-накрая ще намерят сериозен покупател на обичаната си къща с басейн в двора.

Козирозите ще могат да се похвалят, че с помощта на авторитетен другар ще разширят бизнеса си. Ще работят дейно и напъните им ще бъдат оценени.

Водолеите ще са подготвени за завършения. Денят ще е удобен за тези от тях, които се занимават с връзки. Днес ще са изключително безапелационни и ще впечатляват както началници, по този начин и клиенти.

Рибите ще би трябвало да заобикалят непотребни разноски, да бъдат по-организирани и да внимават за детайлите. В края на деня ги чака значима среща.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР