Четирите партии от управляващото мнозинство се събраха на коалиционен съвет

...
Четирите партии от управляващото мнозинство се събраха на коалиционен съвет
Коментари Харесай

Военната помощ за Украйна ще се решава след визитата на Петков в Киев

Четирите партии от ръководещото болшинство се събраха на съдружен съвет поради различията към настояването за военна помощ от България за Украйна, само че решение за вероятно гласоподаване по този начин и не е реализирано. 

Според Станислав Балабанов от Има Такъв Народ - това може да се случи след завръщането на българската делегация под управлението на Кирил Петков от Киев. Посещението се чака да се случи в сряда, 27 април. Балабанов ще участва като представител на Има Такъв Народ, Калоян Икономов - от Политическа партия, а Демократична България ще излъчат Атанас Атанасов.  

да вземат участие в групата, макар че министър председателят настояваше да се насочи обединен сигнал за поддръжка към Украйна от страна на всички членове на обединението. Не е ясно кого ще изпрати " Демократична България ". 

Преди седмица Комисията по външна политика утвърди дълбокосмислен текст на плана, с който се дава обещание за Украйна, като по този начин и не се разбра какво въобще включва този термин. 

 Часове преди срещата на водачите от обединението, Слави Трифонов разкритикува остро премиера Кирил Петков поради апела му всеки искащ българин да подари една заплата, с която украинската войска да си купи нужното въоръжение. 

Трифонов дефинира това предложение като " най-чудовищната нелепост " и съобщи, че даването на оръжие е " работа на страната, а не на елементарните хора ". 

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР