Четиринадесет момчета и момичета от Академия Левски са получили повиквателни

...
Четиринадесет момчета и момичета от Академия Левски са получили повиквателни
Коментари Харесай

Академия Левски има нови 14 национали

Четиринадесет момчета и девойки от Академия " Левски " са получили повиквателни за националните тимове на България за юноши и девойки в другите възрасти, осведомят " сините ".

Ето какво написаха от клуба:

" Вратарят Огнян Владимиров и полузащитникът Радостин Стоилов получиха повиквателна за националния тим за юноши до 16 години за присъединяване на България в UEFA Турнир за развиване в Молдова от 20-ти до 29-ти април. " Трикольорите " излизат против връстниците си от Молдова на 23-ти април, Армения на 25-ти април и Северна Македония на 28-ми април.

Защитникът Александър Ценов, полузащитникът Ернан Ангелов са извикани в юношеския народен тим на България за юноши до 15 години за другарските срещи с връстниците си от Косово на 23-ти и 25-ти април в Прищина, Косово. Нападателят Денис Милетиев също получи повиквателна, само че няма да може да вземе присъединяване в контролите поради травма.

Вратарят Пламен Пандазиев, бранителите Християн Захариев и Мариян Славчев, полузащитникът Явор Кръстев и нападателите Кристиан Шиячки, Александър Николов и Владимир Речев взеха присъединяване в лагер-сбор на юношеския проектонационален тим на България до 14 години от 15-ти до 17-ти април.

Йоанна Петрова, Албена Атанасова и Теодора Петрова взеха присъединяване в лагер-сборове за селекция на националните тимове на България - девойки ".
 Академия Левски разгласи Ден на гения
Академия Левски разгласи Ден на гения

Събитието е на 2 септември
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР