Четиримата национали на Лудогорец във възрастова група U16 се представиха

...
Четиримата национали на Лудогорец във възрастова група U16 се представиха
Коментари Харесай

Вальо Станчев хвали четирима национали от Лудогорец

Четиримата национали на Лудогорец във възрастова група U16 се показаха на високо равнище с фланелката на България в интернационалния шампионат „ Влатко Маркович “ в Хърватска.
Умут Хабил, Александър Георгиев, Георги Караиванов и Петър Кирев получиха късмет за изява в четирите дуела от шампионата и оправдаха изцяло доверието на националните селекционери Стефан Колев и Георги Георгиев. Георги Караиванов осъществя единият от двата гола за България в конкуренцията от дузпа, отсъдена за нарушаване против Петър Кирев.

Националите останаха шести в крайното класиране, откакто записаха победа с 1:0 над Черна гора и три загуби, надлежно от Катар с 1:2, от Хърватска с 0:1 и от Босна и Херцеговина с 1:2.

" Нашите момчета демонстрираха механически умения, тактическа дисциплинираност и себераздаване. Доказаха, че за своята възраст са научени и добре построени футболисти, които знаят какво е да играеш с националната фланелка. За Школата на ПФК Лудогорец повиквателните и представянето им е самопризнание, че вършим работата си, както би трябвало ", съобщи пред клубния уебсайт на " орлите " основният селекционер на Академията на първенците Валентин Станчев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР