Четирима уругвайски футболисти, включително Диего Годин и Единсон Кавани, бяха

...
Четирима уругвайски футболисти, включително Диего Годин и Единсон Кавани, бяха
Коментари Харесай

ФИФА наказа четирима играчи на Уругвай заради инцидентите в Катар

Четирима уругвайски футболисти, в това число Диего Годин и Единсон Кавани, бяха осъдени поради случаите след мача на отбора против Гана на миналото международно състезание, оповестиха от ФИФА. Уругвайската футболна федерация също беше санкционирана с 50 000 швейцарски франка и е осъдена с отчасти затваряне на стадиона за идващото домакинство поради „ дискриминационно държание на последователите й “ и „ недопустимо държание “ на играчите.

OFFICIAL:

FIFA have announced their punishment for incidents post-Uruguay vs. Ghana.

- 4 match suspension for Josema Giménez and Fernando Muslera
- 1 match suspension for Diego Godín and Edinson Cavani

Suspension only counts for Uruguay games.
— Warriors of Uruguay (@UruguayanHeroes)
„ Урусите “ бяха гневни от решенията на основния арбитър по време на успеха над ганайците с 2:0 в последния си мач от груповата фаза в Катар през декември. Успех с три гола разлика щеше да ги класира за осминафиналите, само че двукратните международни първенци отпаднаха от по-нататъшно присъединяване по трагичен метод. Арбитърът Даниел Зиберт бе преследван от играчи на уругвайците след мача, до момента в който Кавани удари страничния екран на ВАР.

Защитникът Хосе Мария Хименес и вратарят Фернандо Муслера бяха осъдени за четири мача, санкционирани с по 20 000 швейцарски франка и би трябвало да се подложат на „ общественополезен футболен труд “. Ветераните Кавани и Годин получиха по един мач възбрана, ще би трябвало да се подложат на общественополезен труд и бяха санкционирани с по 15 000 швейцарски франка.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР