Четирима шофьори в Бургаско останаха без книжки през уикенда заради

...
Четирима шофьори в Бургаско останаха без книжки през уикенда заради
Коментари Харесай

Хванаха Сияна от Бургас - мъртвопияна зад волана

Четирима водачи в Бургаско останаха без книжки през уикенда поради шофиране в нетрезво положение. Те са били арестувани единствено в границите на 3 дни след рутинни инспекции на пътищата в региона, а някои от случаите са фрапиращи.

Най-сериозно е провинението на 51-годишният Лазар Т. от Равда, който седнал зад кормилото на Голфа си с 2.48 промила алкохол в кръвта – количество, равняващо се на близо литър корав алкохол. Той е арестуван след инспекция в селото към 1:45 ч.

Директно след него в листата се подрежда 23-годишният Иван М. от плевенското село Рупци, който е решил, че може да седне зад кормилото на Аудито си след сериозен среднощен запой. Спрян е от чиновници на РУ-Приморско в курортния град и тестван за алкохол, като дрегерът отчел тъкмо 2.00 промила.

В листата с провинилите е и 24-годишната бургазлийка Сияна А., която подкарала Фолксвагена си на пътя Малко Търново-Бургас. Спряна е от чиновници от локалното Районно ръководство към 1 ч. и тест с дрегер посочил, че тя е карала автомобила с 1.71 промила.

52-годишният варненец Димитър П. също е „ изгорен ”. Отново на пътя Малко Търново-Бургас той е спрян от служители на реда в региона на контролно-пропусквателен пункт „ Босна ” да кара пийнал. Дрегерът отчел 1.73 промила.

Всички водачи са арестувани за период от 24 часа. Книжките им са отнети, а номерата на колите – свалени.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР