Четирима шофьори са задържани през уикенда в Пазарджик и областта.

...
Четирима шофьори са задържани през уикенда в Пазарджик и областта.
Коментари Харесай

Пиян шофьор се блъсна във Велинград, друг скочи на полицаи в Панагюрище

Четирима водачи са арестувани през уикенда в Пазарджик и региона. В петък вечерта в полезрението на автопатрул попаднал джип „ БМВ “, ръководен от 35-годишен пазарджиклия. Оказало се, че той бил зад кормилото на мощното возило под въздействието на наркотично вещество.

В ранния следобяд на събота служители на реда в Панагюрище засекли лек автомобил „ Мицубиши “ с лидер 46-годишен панагюрец. След тест с дрегер уредът отчел „ скромните “ 3.07 промила централизация на алкохол.

Вчера следобяд на кръстовище във Велинград станала злополука сред два леки автомобила. На мястото пристигнали служители на реда, като при направените алкотестове на единия от водачите –мъж на 39 години от Белово дрегерът отчел 2.59 промила.

Най-агресивен се оказал 47-годишен столичанин. Късно нощес на улица в Панагюрище той бил спрян за инспекция от автопатрул на локалното полицейско ръководство. Мъжът изрично отказал да даде документите си за идентичност, да бъде тестван с дрегер, държал се нападателно, като обиждал и заплашвал двамата униформени. Това наложило да бъде арестуван за период от 24 часа в ареста на РУ-Панагюрище.

Така с изключение на с актове са открити административни нарушавания нападателният лидер се сдобил и с бързо произвеждане за закононарушение.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР