Четирима състезатели на Левски София взеха участие в първите контролни

...
Четирима състезатели на Левски София взеха участие в първите контролни
Коментари Харесай

Левски се похвали с четирима национали

Четирима състезатели на " Левски София " взеха присъединяване в първите контролни срещи на националния тим за мъже със Северна Македония. Двубоите се състояха тъкмо преди Нова година в Скопие, а отборът ни записа две победи.

В първата среща като титуляр на поста либеро стартира Владислав Иванов, а Александър Николов записа дебюта си за представителния отбор с появяването си в третата част. 17-годишният посрещач размени Георги Петров и остана до края, като способства с 5 точки за триумфа с 3:2.

Във втората среща Николов бе титуляр дружно с разпределителя Владимир Станков, а по-късно на полето се появи и Гордан Люцканов. България се наложи с 3:1 а, Николов стана топреализатор на срещата с 15 т. Люцканов се регистрира с 8.

Националният отбор завоюва купата за първото място в двустранния шампионат " Бранко Ильоски - Чайка ". Александър пък получи наградата за най-хубав играч.

Още от през днешния ден избраниците на Силвано Пранди не престават с подготовката си за Европейската подготовка в Израел.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР