Четирима пловдивчани бяха задържани при зрелищна операция до музикалното училище

...
Четирима пловдивчани бяха задържани при зрелищна операция до музикалното училище
Коментари Харесай

Банкови обирджии от Пловдив арестувани във Варна

Четирима пловдивчани бяха арестувани при зрелищна интервенция до музикалното учебно заведение във Варна. Акцията за арестуването им е за закононарушения против банковата система и тя тече в цялата страна, оповестиха от полицията.

Те се придвижвали с два автомобила с монтанска и добричка регистрация. Заловените са една от проведените групи за източване на кредитни и дебитни карти, разясниха от полицията.

Иззети са пет преносимия компютър и доста подправени кредитни карти.

Специалираната интервенция стартирала в Пловдив, където почнало следствие на група за скимиране на банкови сметки и подправяне на кредитни карти за потреблението им в магазинната мрежа в страната.

Полицейските дейности траяли през днешния ден във Варна. На кръстовището на улиците “Стефан Караджа” и “Македония” в морската столица са арестувани С.П. на 35 години - осъждан в Австрия, прочут у нас за обири и лишаване на МПС, А.С. на 32 години - с над 30 обири и грабежи, Д.М. на 29 години - прочут за машинация, и Д.Д. на 23 години - прочут на органите на реда за шофиране след приложимост на алкохол.

На пет адреса в Пловдив и три във Варна претърсванията не престават. Материалите се рапортуват на Окръжна прокуратура в Пловдив. Образувано е разследване. Четиримата мъже са арестувани за 24 часа.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР