Четирима от участниците в Маскираният певец са аут от шоуто

...
Четирима от участниците в Маскираният певец са аут от шоуто
Коментари Харесай

Тази певица ли се крие зад маската на Гъбарко в Маскираният певец?

 Четирима от участниците в " Маскираният артист " са навън от шоуто и напуснаха убежището на красивите костюми, зад които се криеха в продължение на седмици. " Циркът " се оказа Боби Ваклинов, " Куфарът " - Калин Вельов, " Гларусът " - Дарин Ангелов и Дара Екимова, която се криеше зад маската на " Порцеланът " са към този момент ясни на феновете. 

Останалите маски остават неразгадани към този момент. Вече писахме, че надареният артист JJ е прикрит зад маската на `Прилепът ", само че в този момент ще ви издадем и самоличността на обичания на децата участник - " Гъбарко ". 

Зад този занимателен костюм е скрита надарената певица Михаела Маринова, която завоюва първия сезон на шоуто. Тогава се криеше зад маската на " Гарвана " и съумя да заблуди всички до самия край. Никой не я разпозна и при свалянето на маската провокира удивление, а феновете и менторите останаха с отворена уста. 

Затова Магърдич Халваджиян я поканил още веднъж да взе участие и да заблуди менторите. Уви, този път не й се получи и на няколко пъти прозвуча нейният характерен тембър, въпреки да се пробва да си преправя гласа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР