Четирима души бяха убити, а още няколко - ранени, при

...
Четирима души бяха убити, а още няколко - ранени, при
Коментари Харесай

Четирима убити при стрелба в близост до джамия в Оман

Четирима души бяха убити, а още няколко - ранени, при пукотевица наоколо до джамия в Оман, заяви през днешния ден локалната полиция, представена от Ройтерс.

Това е необичаен пропуск в сигурността на една от най-стабилните страни в Близкия изток, уточни още международната осведомителна организация, представена от Българска телеграфна агенция.

„ Предприети са всички ограничения и процедури за сигурност, с цел да се оправим със обстановката, а процедурите по събиране на доказателства, както и следствието са в стадий на довеждане докрай “, се споделя в днешното изказване на полицията в близкоизточната страна.

Посолството на Съединени американски щати в Маскат съобщи, че следи развоя на стрелбата в " Уади ал Кабир ", в административния регион на столицата на Оман.

„ Гражданите на Съединени американски щати би трябвало да останат внимателни, да наблюдават локалните вести и да се придържат към напътствията на локалните управляващи “, уточни американското посолство.

Оман е запазил неутралитета си в плевел регион и играе роля на медиатор в разрешаването на междудържавни разногласия, в това число сред Съединени американски щати и Иран.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР