Четирикратният световен шампион Люис Хамилтън разкри кои са тримата му

...
Четирикратният световен шампион Люис Хамилтън разкри кои са тримата му
Коментари Харесай

Хамилтън разкрива кои са тримата му най-силни съперници


Четирикратният международен първенец Люис Хамилтън разкри кои са тримата му най-големи противници във Формула 1. През миналата година неговата борба беше най-много със Себастиан Фетел и водачът на Мерцедес призна, че точно немецът е един от безконечните му съперници.

Друго име от листата предстоящо е това на някогашния съотборник на Люис в Макларън Фернандо Алонсо. През 2007 двамата имаха много напрегнати връзки, които не доведоха до нищо положително.

Последният същински противник, който посочва Хамилтън, е младия Макс Верстапен.

Британецът съобщи, че чака Макларън с моторите Рено да се причислят към Ферари, Мерцедес и Ред Бул в битката за купата. "Това сме четиримата най-силни водачи. Наистина се надявам, че ще има оспорвана борба, тъй като ще бъде извънредно вълнуващо ".

Люис добави, че знае по какъв начин да подходи към всеки един от тримата си противници. "При всеки от тях е друго. Себастиан, да вземем за пример, на фона на последната година може да каже: "Дай ми повече пространство " – само че не в неприятния смисъл ".

"Макс поема доста опасности. На него също би трябвало да му осигуриш повече пространство, само че пък той е по-неопитен от останалите двама. Фернандо е най-трудния водач въобще. Към него би трябвало да се подхожда с почит и да си изиграеш картите по най-правилния метод, тъй като уменията му са съвършени. Тези на Макс също са доста впечатляващи. "

Хамилтън съобщи още, че Верстапен ще продължи да добива опит и да се усъвършенства през идващите 10 години, тъй че ще се трансформира в най-голямата опасност за всички останали. "Не че това е проблем, просто ще е пъклен мъчно да го победиш. Дори аз бих платил да виждам сходна битка… "

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на уеб страницата formula1.sportal.bg


Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР